Snijd 1 komkommer in blokjes, zonder de zaadjes te verwijderen. Snijd vervolgens 2 stengels groene selderij en ½ bosje lente-uitjes fijn. Doe alles in een kom en voeg 150 g oud brood toe, dat je in kleine stukjes hebt gescheurd of gesneden. Voeg 8 el olijfolie, 6 el rode wijnazijn en wat peper en zout toe. Meng goed en laat 30 min.
2
Rusten in de koelkast tot het brood wat zachter is. Bestrijk 650 g gemarineerde kalkoenbrochettes met 2 el olijfolie en grill ze zachtjes aan alle kanten in een pan of op de barbecue. Strooi er wat Provençaalse kruiden van Santa Maria over.
3
Voeg tot slot nog 1 bosje fijngehakte basilicum toe aan de panzanella en serveer bij de brochettes.
1
Snijd 1 komkommer in blokjes, zonder de zaadjes te verwijderen. Snijd vervolgens 2 stengels groene selderij en ½ bosje lente-uitjes fijn. Doe alles in een kom en voeg 150 g oud brood toe, dat je in kleine stukjes hebt gescheurd of gesneden. Voeg 8 el olijfolie, 6 el rode wijnazijn en wat peper en zout toe. Meng goed en laat 30 min.
2
Rusten in de koelkast tot het brood wat zachter is. Bestrijk 650 g gemarineerde kalkoenbrochettes met 2 el olijfolie en grill ze zachtjes aan alle kanten in een pan of op de barbecue. Strooi er wat Provençaalse kruiden van Santa Maria over.
3
Voeg tot slot nog 1 bosje fijngehakte basilicum toe aan de panzanella en serveer bij de brochettes.