⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKalkoenbrochettes en panzanella verde 
Delhaize logo
  • Kalkoenbrochettes en panzanella verde 

Kalkoenbrochettes en panzanella verde 

Kalkoenbrochettes en panzanella verde 
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 komkommer
  • 2 stengels groene selderij
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 1 dikke bussel basilicum
  • 150 g oud brood
  • 10 el olijfolie
  • 6 el rode wijnazijn
  • 1 el Provençaalse kruiden van Santa Maria
  • Peper
  • zout
  • 1 komkommer
  • 2 stengels groene selderij
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 1 dikke bussel basilicum
  • 150 g oud brood
  • 10 el olijfolie
  • 6 el rode wijnazijn
  • 1 el Provençaalse kruiden van Santa Maria
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Snijd 1 komkommer in blokjes, zonder de zaadjes te verwijderen. Snijd vervolgens 2 stengels groene selderij en ½ bosje lente-uitjes fijn. Doe alles in een kom en voeg 150 g oud brood toe, dat je in kleine stukjes hebt gescheurd of gesneden. Voeg 8 el olijfolie, 6 el rode wijnazijn en wat peper en zout toe. Meng goed en laat 30 min.
2
Rusten in de koelkast tot het brood wat zachter is. Bestrijk 650 g gemarineerde kalkoenbrochettes met 2 el olijfolie en grill ze zachtjes aan alle kanten in een pan of op de barbecue. Strooi er wat Provençaalse kruiden van Santa Maria over.
3
Voeg tot slot nog 1 bosje fijngehakte basilicum toe aan de panzanella en serveer bij de brochettes.
1
Snijd 1 komkommer in blokjes, zonder de zaadjes te verwijderen. Snijd vervolgens 2 stengels groene selderij en ½ bosje lente-uitjes fijn. Doe alles in een kom en voeg 150 g oud brood toe, dat je in kleine stukjes hebt gescheurd of gesneden. Voeg 8 el olijfolie, 6 el rode wijnazijn en wat peper en zout toe. Meng goed en laat 30 min.
2
Rusten in de koelkast tot het brood wat zachter is. Bestrijk 650 g gemarineerde kalkoenbrochettes met 2 el olijfolie en grill ze zachtjes aan alle kanten in een pan of op de barbecue. Strooi er wat Provençaalse kruiden van Santa Maria over.
3
Voeg tot slot nog 1 bosje fijngehakte basilicum toe aan de panzanella en serveer bij de brochettes.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Groene selder | Bio
Delhaize Groene selder | Bio
2 × 350 gr
Bio
    2
    29
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    3
    35
    Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
    Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
    180 gr
    Bio
      3
      49
      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      25

      Reeds in je keuken

      Peper | Groen | Gepekeld
      Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
      60 gr
      1
      69
      Zeezout | Fijn | Jodium
      Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
      125 gr
      0
      69
      Totaal:
      €17,66