1
Snijd de puntpaprika, de selder en de sjalotten heel fijn.
2
Bak de blokjes vlees bruin samen met de puntpaprika, de selder en de sjalotten in olijfolie en kruid met de 'American Cajun'-kruiden en de tijm.
3
Voeg de rijst toe en roer om. Voeg de witte wijn en de tomatenblokjes toe.
4
Verkruimel er het buillonblokje in en overgiet met het water.
5
Stoof 10 min onder een deksel.
6
Voeg de ongepelde garnalen toe en laat nog 10 min stoven. Dien op.
1
Snijd de puntpaprika, de selder en de sjalotten heel fijn.
2
Bak de blokjes vlees bruin samen met de puntpaprika, de selder en de sjalotten in olijfolie en kruid met de 'American Cajun'-kruiden en de tijm.
3
Voeg de rijst toe en roer om. Voeg de witte wijn en de tomatenblokjes toe.
4
Verkruimel er het buillonblokje in en overgiet met het water.
5
Stoof 10 min onder een deksel.
6
Voeg de ongepelde garnalen toe en laat nog 10 min stoven. Dien op.