1
Klop de eiwitten tot stevig schuim met het zout. Voeg er 60 g bloemsuiker aan toe en klop tot een gladde, glanzende massa. Verdeel over 4 vuurvaste potjes, druk goed aan en kook 2 min. op 600 W in de microgolfoven. Laat afkoelen.
2
Houd 4 aardbeien apart. Snijd de andere in stukken en mix ze fijn met de rest van de suiker. Verdeel over 4 kleine borden of kommetjes.
3
Ontvorm de meringues op keukenpapier en leg ze op de aardbeiencoulis. Werk af met stukjes aardbeien en serveer. Bestrooi eventueel met kleine muntblaadjes.
1
Klop de eiwitten tot stevig schuim met het zout. Voeg er 60 g bloemsuiker aan toe en klop tot een gladde, glanzende massa. Verdeel over 4 vuurvaste potjes, druk goed aan en kook 2 min. op 600 W in de microgolfoven. Laat afkoelen.
2
Houd 4 aardbeien apart. Snijd de andere in stukken en mix ze fijn met de rest van de suiker. Verdeel over 4 kleine borden of kommetjes.
3
Ontvorm de meringues op keukenpapier en leg ze op de aardbeiencoulis. Werk af met stukjes aardbeien en serveer. Bestrooi eventueel met kleine muntblaadjes.