Recept zoekresultatenIjslolly's met rosé
Delhaize logo
  • Ijslolly's met rosé

Ijslolly's met rosé

Ijslolly's met rosé
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 2 citroenen
  • 60 g rode bessen
  • 6 cl rietsuikersiroop
  • 4 el violettesiroop
  • 5 dl roséwijn
  • 6 takjes munt
  • 3 cm gember
  • 2 citroenen
  • 60 g rode bessen
  • 6 cl rietsuikersiroop
  • 4 el violettesiroop
  • 5 dl roséwijn
  • 6 takjes munt
  • 3 cm gember

Begin met koken

: 15 min. (+ 12 u. vriestijd)
1
Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Meng hem met het sap van de citroenen, de rosé en de 2 soorten siroop.
2
Vul ijslollyvormen met rode bessen en muntblaadjes, giet de bereiding erbij en voeg de stokjes toe. Laat minstens 12 u in de diepvriezer stollen. Let op: door de alcohol in de wijn is de vriestijd vrij lang.
1
Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Meng hem met het sap van de citroenen, de rosé en de 2 soorten siroop.
2
Vul ijslollyvormen met rode bessen en muntblaadjes, giet de bereiding erbij en voeg de stokjes toe. Laat minstens 12 u in de diepvriezer stollen. Let op: door de alcohol in de wijn is de vriestijd vrij lang.
Nutritionele informatie
Energie: 88 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Lente,Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Rode bessen
Delhaize Rode bessen
100 gr
3
19
Monin Rietsuiker 250 ml |Siroop|Monin Pure Cane Sugar 25cl
Monin Monin Rietsuiker 250 ml |Siroop|Monin Pure Cane Sugar 25cl
25 cl
5
95
Delhaize Siroop | Violet | Bio
50 cl
Bio
    4
    05
    Pays d'Oc | Syrah Rosé
    Delhaize Pays d'Oc | Syrah Rosé
    75 cl
    2+1 gratis
    3
    99
    Munt | Verpakt
    Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Kruiden | Gember | Gemalen
    Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
    28 gr
    2de tegen -40%
    3
    35
    Totaal:
    €22,71

    Deze recepten kan je ook leuk vinden