Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Meng hem met het sap van de citroenen, de rosé en de 2 soorten siroop.
2
Vul ijslollyvormen met rode bessen en muntblaadjes, giet de bereiding erbij en voeg de stokjes toe. Laat minstens 12 u in de diepvriezer stollen. Let op: door de alcohol in de wijn is de vriestijd vrij lang.
1
Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Meng hem met het sap van de citroenen, de rosé en de 2 soorten siroop.
2
Vul ijslollyvormen met rode bessen en muntblaadjes, giet de bereiding erbij en voeg de stokjes toe. Laat minstens 12 u in de diepvriezer stollen. Let op: door de alcohol in de wijn is de vriestijd vrij lang.
Nutritionele informatie
Energie: 88 kcal
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Lente,Zomer
Dessert
Ingrediënten voor 1 persoon
Toon:
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
€
0
69
Delhaize Rode bessen
100 gr
€
3
19
Monin Monin Rietsuiker 250 ml |Siroop|Monin Pure Cane Sugar 25cl