Recept zoekresultatenIJskoude yoghurt met mango
Delhaize logo
B

IJskoude yoghurt met mango

IJskoude yoghurt met mangoB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
4 porties
  • 2 el griessuiker
  • 500 g volle natuuryoghurt
  • 2 el griessuiker
  • 500 g volle natuuryoghurt
  • 2 el griessuiker
  • 500 g volle natuuryoghurt
  • 2 el griessuiker
  • 500 g volle natuuryoghurt

Begin met koken

1
Rasp de schil van de limoen fijn en pers 1 eetlepel sap uit het vruchtvlees.
2
Prak het vruchtvlees van de mango met een vork, doe er de suiker bij, het sap en de schil van de limoen en ook de yoghurt. Meng goed.
3
Draai tot ijs in de ijsmachine of zet in de diepvriezer en roer af en toe om, zo kunnen zich geen ijskristallen vormen.
4
Dien koel op. Geef er eventueel blokjes mango bij.
1
Rasp de schil van de limoen fijn en pers 1 eetlepel sap uit het vruchtvlees.
2
Prak het vruchtvlees van de mango met een vork, doe er de suiker bij, het sap en de schil van de limoen en ook de yoghurt. Meng goed.
3
Draai tot ijs in de ijsmachine of zet in de diepvriezer en roer af en toe om, zo kunnen zich geen ijskristallen vormen.
4
Dien koel op. Geef er eventueel blokjes mango bij.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 314; energie (kCal): 75; vetten (g): 2,2; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 10,6; suikers (g): 10; vezels (g): 1; eiwitten (g): 3,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 297,75
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediĆ«nten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ā€˜Maten en gewichtenā€™ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge HygiĆ«neraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediĆ«nten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 314; energie (kCal): 75; vetten (g): 2,2; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 10,6; suikers (g): 10; vezels (g): 1; eiwitten (g): 3,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 297,75
Gluten vrij
Overig
Lente,Zomer
Dessert

Ingrediƫnten voor 4 personen

Toon:

Suiker | Fijn | Kristal
Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
ā‚¬
0
75
Yoghurt | Mager | Natuur
Delhaize Yoghurt | Mager | Natuur
8 x 125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
ā‚¬
1
29
Totaal:
ā‚¬2,04

Deze recepten kan je ook leuk vinden