Kook de zoete aardappelen in de schil gedurende 15 min. in kokend water. Laat ze afkoelen. Schil ze en snijd ze in blokjes.
2
Mix de zoete aardappelen samen met de kikkererwten, 3 el van het sap van de kikkererwten, de yoghurt, het citroensap, de olijfolie, de Espelettepeper en het komijnpoeder. Mix goed en breng op smaak.
3
Dien op met rauwe groentestaafjes of met fruit (bijv. schijfjes appel, peer, perzik of aardbeien).
1
Kook de zoete aardappelen in de schil gedurende 15 min. in kokend water. Laat ze afkoelen. Schil ze en snijd ze in blokjes.
2
Mix de zoete aardappelen samen met de kikkererwten, 3 el van het sap van de kikkererwten, de yoghurt, het citroensap, de olijfolie, de Espelettepeper en het komijnpoeder. Mix goed en breng op smaak.
3
Dien op met rauwe groentestaafjes of met fruit (bijv. schijfjes appel, peer, perzik of aardbeien).