1
Verwarm de oven voor op het minimum (30 à 40°C), op statische warmte. Kneed alle ingrediënten gedurende 8 min. met de kneedhaak in de beker van de keukenrobot tot een elastische deegbal, op lage snelheid. Bedek de ovenplaat met bakpapier en leg er het deeg op. Bedek het losjes met vershoudfolie et laat het ± 1 u. in de oven rusten, tot het verdubbelt in volume.
2
Druk het deeg plat om er de lucht uit te duwen en vorm 2 deegballen. Bedek ze met vershoudfolie, schuif ze weer in de oven en laat ze nog 1 u. rijzen.
3
Verwarm de oven voor op 210°C. Kerf een kruis in de deegballen, bestuif ze lichtjes met bloem en bak ze 25 min. in de oven.
1
Verwarm de oven voor op het minimum (30 à 40°C), op statische warmte. Kneed alle ingrediënten gedurende 8 min. met de kneedhaak in de beker van de keukenrobot tot een elastische deegbal, op lage snelheid. Bedek de ovenplaat met bakpapier en leg er het deeg op. Bedek het losjes met vershoudfolie et laat het ± 1 u. in de oven rusten, tot het verdubbelt in volume.
2
Druk het deeg plat om er de lucht uit te duwen en vorm 2 deegballen. Bedek ze met vershoudfolie, schuif ze weer in de oven en laat ze nog 1 u. rijzen.
3
Verwarm de oven voor op 210°C. Kerf een kruis in de deegballen, bestuif ze lichtjes met bloem en bak ze 25 min. in de oven.