Recept zoekresultatenHindesteak met polentamadeleines en gevulde pompoen
Delhaize logo
  • Hindesteak met polentamadeleines en gevulde pompoen

Hindesteak met polentamadeleines en gevulde pompoen

Hindesteak met polentamadeleines en gevulde pompoen
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g polenta
  • 250 g gekookte kastanjes (in vacuümzakje of in bokaal)
  • 1 teentje knoflook
  • boter
  • 4 hindesteaks (200g per persoon)
  • 1 groentebouillonblokje
  • 3 uien
  • 1 schaaltje mini-oesterzwammen
  • 4 kleine patissons
  • 1 granaatappel
  • 1 kleine mandarijn (de schil)
  • peper
  • 200 g polenta
  • 250 g gekookte kastanjes (in vacuümzakje of in bokaal)
  • 1 teentje knoflook
  • boter
  • 4 hindesteaks (200g per persoon)
  • 1 groentebouillonblokje
  • 3 uien
  • 1 schaaltje mini-oesterzwammen
  • 4 kleine patissons
  • 1 granaatappel
  • 1 kleine mandarijn (de schil)
  • peper