Recept zoekresultatenHindefilet, saus met eendenlever
Delhaize logo
  • Hindefilet, saus met eendenlever
    B

Hindefilet, saus met eendenlever

Hindefilet, saus met eendenleverB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 5 cl armagnac
  • 80 g boter
  • 50 g eendenlever
  • 10 cl gevogeltefond
  • 4 schijfjes hindefilet
  • 10 cl rode bourgognewijn
  • 1 sjalot
  • 1 kl vleesextract
  • 20 cl wildfond
  • 1 el zachte mosterd
  • 5 cl armagnac
  • 80 g boter
  • 50 g eendenlever
  • 10 cl gevogeltefond
  • 4 schijfjes hindefilet
  • 10 cl rode bourgognewijn
  • 1 sjalot
  • 1 kl vleesextract
  • 20 cl wildfond
  • 1 el zachte mosterd