1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Bedek de ovenplaat met een vel bakpapier en verdeel er de noten en zaden over. Knijp er de honing over uit en schuif voor 5 min in de oven. Haal de plaat er weer uit, roer de noten nog eens goed door de honing en laat afkoelen.
3
Zet een pannetje op het vuur met de melk, de havermout en voeg er de helft van de suiker bij. Snijd de vanillestokjes overlangs in 2, schraap de zaadjes eruit en voeg allebei bij de melk.
4
Haal de havermoutpap van het vuur. Verdeel de pap over 4 kommetjes en werk af met een klontje boter, de granola van noten en zaden en de rest van de kandijsuiker. Serveer warm of lauw … Pure nostalgie!
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Bedek de ovenplaat met een vel bakpapier en verdeel er de noten en zaden over. Knijp er de honing over uit en schuif voor 5 min in de oven. Haal de plaat er weer uit, roer de noten nog eens goed door de honing en laat afkoelen.
3
Zet een pannetje op het vuur met de melk, de havermout en voeg er de helft van de suiker bij. Snijd de vanillestokjes overlangs in 2, schraap de zaadjes eruit en voeg allebei bij de melk.
4
Haal de havermoutpap van het vuur. Verdeel de pap over 4 kommetjes en werk af met een klontje boter, de granola van noten en zaden en de rest van de kandijsuiker. Serveer warm of lauw … Pure nostalgie!