⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenHaute dog van Chiara
Delhaize logo
  • Haute dog van Chiara

Haute dog van Chiara

Haute dog van Chiara
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt op Griekse wijze
  • 1 citroen
  • verse basilicum
  • 5 teentjes knoflook
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 1/2 groene appel
  • 1/4 komkommer
  • 50 g boter
  • 1 handvol rucola
  • 1 hotdogbroodje
  • 1 witte pens
  • 1 pastinaak
  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt op Griekse wijze
  • 1 citroen
  • verse basilicum
  • 5 teentjes knoflook
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 1/2 groene appel
  • 1/4 komkommer
  • 50 g boter
  • 1 handvol rucola
  • 1 hotdogbroodje
  • 1 witte pens
  • 1 pastinaak

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de pastinaak en snijd in frietjes. Leg de frietjes samen met vijf hele knoflookteentjes op de bakplaat en besprenkel rijkelijk met olijfolie, peper en zout. Bak 20 min. af in de oven. Halverwege de frietjes even omroeren.
3
Voor de salsa: schil de appel en snijd in kleine stukjes. Schil de komkommer en snijd in even grote stukjes. Meng de appel met de komkommer en besprenkel met het sap van een halve citroen. Kruid af met peper en zout.
4
Verwarm een anti-aanbakpan. Snijd de pens in schijfjes van ongeveer 1,5 cm dik en bak in een beetje boter en olijfolie.
5
Voor de dressing: meng 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel Griekse yoghurt. Haal 2 knoflookteentjes uit de oven en pers ze uit bij de yoghurt-mayonaisemengeling. Roer goed om. Kruid af met een beetje citroensap, peper en zout.
6
Snijd het hotdogbroodje langs de bovenkant overlangs, zonder het helemaal door te snijden. Verwarm het even in de oven.
7
Bestrijk de binnenkant van het warme broodje met de dressing, leg er wat rucola op, dan de schijfjes witte pens. Werk af met de appel-komkommersalsa.
8
Serveer met de pastinaakfrietjes en wat extra rucola met knoflookdressing.
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de pastinaak en snijd in frietjes. Leg de frietjes samen met vijf hele knoflookteentjes op de bakplaat en besprenkel rijkelijk met olijfolie, peper en zout. Bak 20 min. af in de oven. Halverwege de frietjes even omroeren.
3
Voor de salsa: schil de appel en snijd in kleine stukjes. Schil de komkommer en snijd in even grote stukjes. Meng de appel met de komkommer en besprenkel met het sap van een halve citroen. Kruid af met peper en zout.
4
Verwarm een anti-aanbakpan. Snijd de pens in schijfjes van ongeveer 1,5 cm dik en bak in een beetje boter en olijfolie.
5
Voor de dressing: meng 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel Griekse yoghurt. Haal 2 knoflookteentjes uit de oven en pers ze uit bij de yoghurt-mayonaisemengeling. Roer goed om. Kruid af met een beetje citroensap, peper en zout.
6
Snijd het hotdogbroodje langs de bovenkant overlangs, zonder het helemaal door te snijden. Verwarm het even in de oven.
7
Bestrijk de binnenkant van het warme broodje met de dressing, leg er wat rucola op, dan de schijfjes witte pens. Werk af met de appel-komkommersalsa.
8
Serveer met de pastinaakfrietjes en wat extra rucola met knoflookdressing.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Barbecue
Snack

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
2 x 145 gr
-20% voor 3
2
95
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35
Fijngesneden look
Delhaize Fijngesneden look
2 × 200 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
2
75
Appelen | Pink Lady | Verpakt | 6st
Pink Lady Appelen | Pink Lady | Verpakt | 6st
900 gr
2de tegen -50%
3
99
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Rucola
Delhaize Rucola
100 gr
1
29
Broodje | Hot dog | Sesam | Bio
Delhaize Broodje | Hot dog | Sesam | Bio
3 x 50 gr
Bio
    3
    15
    Pensen | Wit | Fijne kruiden | Varken
    Delhaize Pensen | Wit | Fijne kruiden | Varken
    +/- 240 gr
    +/-€
    2
    57
    Pastinaak | Geschoond
    Delhaize Pastinaak | Geschoond
    300 gr
    2
    19

    Reeds in je keuken

    Mayonaise | Eieren
    Delhaize Mayonaise | Eieren
    465 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    15
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Totaal:
    +/-€29,06