1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil de peren en snijd ze in grote blokjes.
3
Meng de peren, de diepgevroren frambozen, 2 el rietsuiker, de maizena en de kaneel in een slakom.
4
Bekleed een taartvorm met 1 plak bladerdeeg en verdeel er het vruchtenmengsel over.
5
Snijd met een klein mesje een masker in het tweede bladerdeeg.
6
Leg dit deeg op de taart, met de tekening mooi in het midden. Druk de randen vast met een vork.
7
Klop het ei los in een kom met 1 el water en smeer er de taart mee in, met behulp van een penseel. Bestrooi met de rest van de rietsuiker.
8
Schuif de taart 40 min. in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil de peren en snijd ze in grote blokjes.
3
Meng de peren, de diepgevroren frambozen, 2 el rietsuiker, de maizena en de kaneel in een slakom.
4
Bekleed een taartvorm met 1 plak bladerdeeg en verdeel er het vruchtenmengsel over.
5
Snijd met een klein mesje een masker in het tweede bladerdeeg.
6
Leg dit deeg op de taart, met de tekening mooi in het midden. Druk de randen vast met een vork.
7
Klop het ei los in een kom met 1 el water en smeer er de taart mee in, met behulp van een penseel. Bestrooi met de rest van de rietsuiker.
8
Schuif de taart 40 min. in de oven.