Recept zoekresultatenGroenten in ’t zuur
Delhaize logo
  • Groenten in ’t zuur

Groenten in ’t zuur

Groenten in ’t zuur
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • groenten naar keuze: lente-uitjes, wortelen met loof, courgettes, komkommers …
  • Cider- of wijnazijn
  • kruiden en specerijen naar keuze: koriander-, venkel- of mosterdzaadjes, pepertjes, tijm, rozemarijn …
  • groenten naar keuze: lente-uitjes, wortelen met loof, courgettes, komkommers …
  • Cider- of wijnazijn
  • kruiden en specerijen naar keuze: koriander-, venkel- of mosterdzaadjes, pepertjes, tijm, rozemarijn …

Begin met koken

: 15 min.
1
Maak de groenten schoon: verwijder de uiteinden van de lenteuitjes, pel de wortelen, snijd de courgettes en de komkommers in staafjes. Doe ze in gesteriliseerde bokalen.
2
Breng de azijn aan de kook met de gekozen kruiden en/of specerijen. Overgiet er meteen de groenten mee, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Sluit de bokalen, draai ze om en laat afkoelen.
3
Bewaar op een koele en donkere plaats. Wacht minstens 1 week voor je de groenten opeet.
1
Maak de groenten schoon: verwijder de uiteinden van de lenteuitjes, pel de wortelen, snijd de courgettes en de komkommers in staafjes. Doe ze in gesteriliseerde bokalen.
2
Breng de azijn aan de kook met de gekozen kruiden en/of specerijen. Overgiet er meteen de groenten mee, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Sluit de bokalen, draai ze om en laat afkoelen.
3
Bewaar op een koele en donkere plaats. Wacht minstens 1 week voor je de groenten opeet.
Nutritionele informatie
Energie: 26 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Cider azijn

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gele uien | Netje
Delhaize Gele uien | Netje
500 gr
1
99
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Totaal:
€3,54

Deze recepten kan je ook leuk vinden