1
Maak de groenten schoon: verwijder de uiteinden van de lenteuitjes, pel de wortelen, snijd de courgettes en de komkommers in staafjes. Doe ze in gesteriliseerde bokalen.
2
Breng de azijn aan de kook met de gekozen kruiden en/of specerijen. Overgiet er meteen de groenten mee, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Sluit de bokalen, draai ze om en laat afkoelen.
3
Bewaar op een koele en donkere plaats. Wacht minstens 1 week voor je de groenten opeet.
1
Maak de groenten schoon: verwijder de uiteinden van de lenteuitjes, pel de wortelen, snijd de courgettes en de komkommers in staafjes. Doe ze in gesteriliseerde bokalen.
2
Breng de azijn aan de kook met de gekozen kruiden en/of specerijen. Overgiet er meteen de groenten mee, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Sluit de bokalen, draai ze om en laat afkoelen.
3
Bewaar op een koele en donkere plaats. Wacht minstens 1 week voor je de groenten opeet.