1
Spoel de appels, verwijder de klokhuizen en snijd samen met de venkel in grove stukken.
2
Verwijder de steeltjes van de verse munt en snipper de blaadjes fijn. Schil de gember en hak grof.
3
Pers het sap van de limoen en spoel de rucola.
4
Voeg alle ingrediënten samen in een blender en mix samen met het water fijn tot een knalgroen sapje.
5
Verdeel het sap over de glazen en drink meteen zodat de vitaminen niet verloren gaan.
1
Spoel de appels, verwijder de klokhuizen en snijd samen met de venkel in grove stukken.
2
Verwijder de steeltjes van de verse munt en snipper de blaadjes fijn. Schil de gember en hak grof.
3
Pers het sap van de limoen en spoel de rucola.
4
Voeg alle ingrediënten samen in een blender en mix samen met het water fijn tot een knalgroen sapje.
5
Verdeel het sap over de glazen en drink meteen zodat de vitaminen niet verloren gaan.