Was de limoen. Snijd verticaal in acht, vervolgens in heel fijne schijfjes. Schil de kiwi’s en snijd in dobbelsteentjes. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Doe alles in een hermetisch afsluitbare kom.
2
Voeg de witte wijn en de rum toe, meng goed en laat enkele uren trekken in de koelkast. Zet de limonade ook in de koelkast.
3
Giet, net voor het opdienen, in een sangriakom of een grote karaf en doe er de limonade bij. Dien zeer fris op.
1
Was de limoen. Snijd verticaal in acht, vervolgens in heel fijne schijfjes. Schil de kiwi’s en snijd in dobbelsteentjes. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Doe alles in een hermetisch afsluitbare kom.
2
Voeg de witte wijn en de rum toe, meng goed en laat enkele uren trekken in de koelkast. Zet de limonade ook in de koelkast.
3
Giet, net voor het opdienen, in een sangriakom of een grote karaf en doe er de limonade bij. Dien zeer fris op.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 192; energie (kCal): 46; vetten (g): 0; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 2,3; suikers (g): 1,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 109,02
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 192; energie (kCal): 46; vetten (g): 0; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 2,3; suikers (g): 1,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 109,02