⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGriekse pastasalade
Delhaize logo
  • Griekse pastasalade
    B

Griekse pastasalade

Griekse pastasaladeB
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 80 g Griekse pasta
  • 2 el olijfolie
  • 1 el wijnazijn
  • 80 g feta
  • 100 g kerstomaten
  • 30 g schilfers van grana padano
  • 100 g komkommers
  • 80 g Griekse pasta
  • 2 el olijfolie
  • 1 el wijnazijn
  • 80 g feta
  • 100 g kerstomaten
  • 30 g schilfers van grana padano
  • 100 g komkommers

Begin met koken

: 20 min.
1
Kook de Griekse pasta 10 à 12 min. in een grote hoeveelheid gezouten kokend water (roer in het begin regelmatig om te vermijden dat ze aan de bodem blijven plakken). Giet af en spoel onder koud water.
2
Voeg olijfolie toe, samen met wijnazijn, komkommer in blokjes, feta in blokjes, gehalveerde kerstomaten, grana padanoschilfers en gehakte basilicum. Kruid met zout en peper en meng.
3
Sluit de lunchbox en bewaar in de koelkast of in een koeltas
1
Kook de Griekse pasta 10 à 12 min. in een grote hoeveelheid gezouten kokend water (roer in het begin regelmatig om te vermijden dat ze aan de bodem blijven plakken). Giet af en spoel onder koud water.
2
Voeg olijfolie toe, samen met wijnazijn, komkommer in blokjes, feta in blokjes, gehalveerde kerstomaten, grana padanoschilfers en gehakte basilicum. Kruid met zout en peper en meng.
3
Sluit de lunchbox en bewaar in de koelkast of in een koeltas
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 625; energie (kCal): 150; vetten (g): 8,9; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 1,4; vezels (g): ; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 889,5
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 625; energie (kCal): 150; vetten (g): 8,9; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 1,4; vezels (g): ; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 889,5
Vegetarisch
Picknick
Lunch
Lente,Zomer
Lunch

Deze recepten kan je ook leuk vinden