Schil de halve meloen en snijd het vruchtvlees in blokjes, je hebt ongeveer 300 g nodig. Doe ze in een grote karaf, voeg het limoensap toe en de rietsuikersiroop. Mix tot een gladde puree. Dek af en bewaar in de koelkast.
2
Voeg, net voor het serveren, geleidelijk aan de goed gekoelde cava toe en meng. Dien meteen op in champagneglazen. Versier eventueel met een stukje meloen, doe er enkele muntblaadjes bij en geniet!
1
Schil de halve meloen en snijd het vruchtvlees in blokjes, je hebt ongeveer 300 g nodig. Doe ze in een grote karaf, voeg het limoensap toe en de rietsuikersiroop. Mix tot een gladde puree. Dek af en bewaar in de koelkast.
2
Voeg, net voor het serveren, geleidelijk aan de goed gekoelde cava toe en meng. Dien meteen op in champagneglazen. Versier eventueel met een stukje meloen, doe er enkele muntblaadjes bij en geniet!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 301; energie (kCal): 72; vetten (g): 0,1; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 4,9; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 135,14
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 301; energie (kCal): 72; vetten (g): 0,1; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 4,9; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 135,14