Recept zoekresultatenGevulde aardappelen met verse kaas
Delhaize logo
  • Gevulde aardappelen met verse kaas
    C

Gevulde aardappelen met verse kaas

Gevulde aardappelen met verse kaasC
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g vastkokende aardappelen
  • 100 g half zongedroogde tomaten
  • 1 bussel lente-uitje
  • 500 g verse kaas bio
  • 250 g verse geitenkaas
  • 15 g basilicum
  • 15 g koriander
  • 15 g platte peterselie
  • 15 g verse munt
  • 15 g dille
  • 50 g tapenade van zwarte olijven
  • 40 g amandelen
  • 2 el olijfolie
  • 800 g vastkokende aardappelen
  • 100 g half zongedroogde tomaten
  • 1 bussel lente-uitje
  • 500 g verse kaas bio
  • 250 g verse geitenkaas
  • 15 g basilicum
  • 15 g koriander
  • 15 g platte peterselie
  • 15 g verse munt
  • 15 g dille
  • 50 g tapenade van zwarte olijven
  • 40 g amandelen
  • 2 el olijfolie

Begin met koken

: 20 min + 20 à 25 min baktijd
1
Spoel de aardappelen en wikkel ze afzonderlijk in een vel aluminiumfolie. Bak ze gaar op de hete BBQ gedurende ± 25 min (afhankelijk van de grootte).
2
Houd van elk kruid enkele blaadjes apart voor de afwerking en snipper dan de rest van de groene kruiden en het wit van de lente-uitjes fijn. Voeg de verse kaas, de geitenkaas, de fijngesnipperde groene kruiden en de lente-uitjes samen en werk af met olijfolie, peper en zout.
3
Neem de aardappelen van het vuur en haal ze uit de folie. Snijd ze overlangs voor ¾ in 2 en lepel er de kaas in, een toef olijventapenade, wat half zongedroogde tomaten en werk af met de rest van de groene kruiden. Kruid met peper en zout en strooi er nog wat gehakte amandelen over. Serveer warm of koud.
1
Spoel de aardappelen en wikkel ze afzonderlijk in een vel aluminiumfolie. Bak ze gaar op de hete BBQ gedurende ± 25 min (afhankelijk van de grootte).
2
Houd van elk kruid enkele blaadjes apart voor de afwerking en snipper dan de rest van de groene kruiden en het wit van de lente-uitjes fijn. Voeg de verse kaas, de geitenkaas, de fijngesnipperde groene kruiden en de lente-uitjes samen en werk af met olijfolie, peper en zout.
3
Neem de aardappelen van het vuur en haal ze uit de folie. Snijd ze overlangs voor ¾ in 2 en lepel er de kaas in, een toef olijventapenade, wat half zongedroogde tomaten en werk af met de rest van de groene kruiden. Kruid met peper en zout en strooi er nog wat gehakte amandelen over. Serveer warm of koud.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 809; energie (kCal): 194; vetten (g): 12,8; verzadigde vetten (g): 6,7; koolhydraten (g): 9,6; suikers (g): 3,3; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 838,47
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 809; energie (kCal): 194; vetten (g): 12,8; verzadigde vetten (g): 6,7; koolhydraten (g): 9,6; suikers (g): 3,3; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 838,47
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Munt | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

zwarte olijventapenade
50 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Aardappel | Bloemig 1kg
Delhaize Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
2
99
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
Delhaize Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
2 × 90 gr
2+1 gratis
2
69
Verse kaas | Vol
Delhaize Verse kaas | Vol
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
19
Geitenkaas | Zacht | Porties
Président Geitenkaas | Zacht | Porties
2 × 200 gr
2+1 gratis
4
89
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
2de tegen -40%
3
35
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
2de tegen -40%
2
95
Kruiden | Peterselie
Santa Maria Kruiden | Peterselie
8 gr
2de tegen -40%
2
95
Kruiden | Dille
Santa Maria Kruiden | Dille
2 × 12 gr
2de tegen -40%
2
95
Amandelen | Ongebrand
Delhaize Amandelen | Ongebrand
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
55

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€37,04

Deze recepten kan je ook leuk vinden