1
Breng het water aan de kook met de gepelde en in vieren gesneden uien, de in plakjes gesneden gember, de Chinese kruidenmix, peper, de vissaus en de verkruimelde vleesbouillonblokjes. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Snij intussen de rode peper fijn en hou opzij. Snij de roodbaarsfilets in kleine stukken, hak de zeekraal fijn en breek de rijstnoedels in hapklare stukken.
3
Filter de bouillon in een wok- of braadpan, voeg de fijngemalen rode peper toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg de vis, de noedels en de sojascheuten toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en dek af. Laat 3 min. rusten.
4
Serveer in grote, voorverwarmde kommen met een kwartje limoen en gehakte koriander.
1
Breng het water aan de kook met de gepelde en in vieren gesneden uien, de in plakjes gesneden gember, de Chinese kruidenmix, peper, de vissaus en de verkruimelde vleesbouillonblokjes. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Snij intussen de rode peper fijn en hou opzij. Snij de roodbaarsfilets in kleine stukken, hak de zeekraal fijn en breek de rijstnoedels in hapklare stukken.
3
Filter de bouillon in een wok- of braadpan, voeg de fijngemalen rode peper toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg de vis, de noedels en de sojascheuten toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en dek af. Laat 3 min. rusten.
4
Serveer in grote, voorverwarmde kommen met een kwartje limoen en gehakte koriander.