Recept zoekresultatenGeparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal
Delhaize logo
  • Geparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal

Geparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal

Geparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 450 g roodbaarsfilet
  • 75 g zeekraal
  • 100 g sojascheuten
  • 100 g rijstnoedels (2 mm)
  • 50 g gember
  • 3 el vissaus
  • 2 blokjes vleesbouillon
  • verse koriander
  • 1 snuifje Chinese vijfkruidenmix
  • peper
  • 1,5 l water
  • 450 g roodbaarsfilet
  • 75 g zeekraal
  • 100 g sojascheuten
  • 100 g rijstnoedels (2 mm)
  • 50 g gember
  • 3 el vissaus
  • 2 blokjes vleesbouillon
  • verse koriander
  • 1 snuifje Chinese vijfkruidenmix
  • peper
  • 1,5 l water

Begin met koken

: 30 min.
1
Breng het water aan de kook met de gepelde en in vieren gesneden uien, de in plakjes gesneden gember, de Chinese kruidenmix, peper, de vissaus en de verkruimelde vleesbouillonblokjes. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Snij intussen de rode peper fijn en hou opzij. Snij de roodbaarsfilets in kleine stukken, hak de zeekraal fijn en breek de rijstnoedels in hapklare stukken.
3
Filter de bouillon in een wok- of braadpan, voeg de fijngemalen rode peper toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg de vis, de noedels en de sojascheuten toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en dek af. Laat 3 min. rusten.
4
Serveer in grote, voorverwarmde kommen met een kwartje limoen en gehakte koriander.
1
Breng het water aan de kook met de gepelde en in vieren gesneden uien, de in plakjes gesneden gember, de Chinese kruidenmix, peper, de vissaus en de verkruimelde vleesbouillonblokjes. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Snij intussen de rode peper fijn en hou opzij. Snij de roodbaarsfilets in kleine stukken, hak de zeekraal fijn en breek de rijstnoedels in hapklare stukken.
3
Filter de bouillon in een wok- of braadpan, voeg de fijngemalen rode peper toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg de vis, de noedels en de sojascheuten toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en dek af. Laat 3 min. rusten.
4
Serveer in grote, voorverwarmde kommen met een kwartje limoen en gehakte koriander.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Roodbaars
450 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Nuoc mam saus
3 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Zeekraal
Delhaize Zeekraal
100 gr
3
29
Sojascheuten | Bio
Delhaize Sojascheuten | Bio
100 gr
Bio
    1
    55
    Noedels | Rijst
    Conimex Noedels | Rijst
    225 gr
    2+1 gratis
    3
    29
    Kruiden | Gember | Gemalen
    Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
    2 × 28 gr
    2de tegen -40%
    3
    35
    Bouillon | Vlees | 12 Bouillonblokjes
    Knorr Bouillon | Vlees | 12 Bouillonblokjes
    12 x 11 gr
    1
    99
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2de tegen -40%
    2
    95
    Kruiden | Chinees
    Santa Maria Kruiden | Chinees
    37 gr
    2de tegen -40%
    3
    75

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    2de tegen -40%
    4
    29
    Mineraalwater | Niet bruisend | PET
    Vittel Mineraalwater | Niet bruisend | PET
    8 x 33 cl
    5
    79
    Totaal:
    €23,52

    Deze recepten kan je ook leuk vinden