1
Halveer het stuk stokbrood in de lengte. Beleg het met sla en de in plakjes gesneden tomaat.
2
Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
3
Scheur de chorizo in kleine stukjes, doe ze in een kleine braadpan en voeg de olie toe. Verwarm al roerend tot de chorizo knapperig wordt. Voeg de losgeklopte eieren toe en laat ze snel en al roerend bakken: het wordt een gekke sandwich, dus hoef je geen mooi omelet te bakken.
4
Leg de eieren op het brood, leg er de bovenste helft op en laat het je smaken!
1
Halveer het stuk stokbrood in de lengte. Beleg het met sla en de in plakjes gesneden tomaat.
2
Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
3
Scheur de chorizo in kleine stukjes, doe ze in een kleine braadpan en voeg de olie toe. Verwarm al roerend tot de chorizo knapperig wordt. Voeg de losgeklopte eieren toe en laat ze snel en al roerend bakken: het wordt een gekke sandwich, dus hoef je geen mooi omelet te bakken.
4
Leg de eieren op het brood, leg er de bovenste helft op en laat het je smaken!