1
Maak de knoflookolie 1 dag op voorhand: snijd een knoflookbol horizontaal in 2 en doe hem met zonnebloemolie in een glazen of porseleinen pot. Dek af en laat 12 u rusten.
2
Verwijder de knoflook (als je hem langer laat weken, loop je gevaar op botulisme!) en giet de olie in een flesje. (Je kunt het overschot gebruiken voor andere gegrilde gerechten, voor slaatjes ...)
3
Haal 30 min. op voorhand de biotussenribstukken uit de koelkast (maar leg ze niet in de zon). Bestrijk het vlees met knoflookolie en gril het naar eigen smaak op de barbecue. Kruid met peper en zout.
1
Maak de knoflookolie 1 dag op voorhand: snijd een knoflookbol horizontaal in 2 en doe hem met zonnebloemolie in een glazen of porseleinen pot. Dek af en laat 12 u rusten.
2
Verwijder de knoflook (als je hem langer laat weken, loop je gevaar op botulisme!) en giet de olie in een flesje. (Je kunt het overschot gebruiken voor andere gegrilde gerechten, voor slaatjes ...)
3
Haal 30 min. op voorhand de biotussenribstukken uit de koelkast (maar leg ze niet in de zon). Bestrijk het vlees met knoflookolie en gril het naar eigen smaak op de barbecue. Kruid met peper en zout.