1
Pel en snijd de look fijn. Hak de koriander fijn en dit met de olijfolie, het sap van de li-moen, het chilipoeder, de look en een snuifje zout.
2
Meng de marinade onder de gamba’s en laat ze 10 minuten marineren.
3
Verwarm ondertussen de grillpan. Bak de gamba’s gaar op de grillpan. Draai ze regelma-tig om zodat de kruiden niet verbranden. Steek per persoon 3 gamba’s op een spies en serveer ze als aperitief.
1
Pel en snijd de look fijn. Hak de koriander fijn en dit met de olijfolie, het sap van de li-moen, het chilipoeder, de look en een snuifje zout.
2
Meng de marinade onder de gamba’s en laat ze 10 minuten marineren.
3
Verwarm ondertussen de grillpan. Bak de gamba’s gaar op de grillpan. Draai ze regelma-tig om zodat de kruiden niet verbranden. Steek per persoon 3 gamba’s op een spies en serveer ze als aperitief.