Recept zoekresultatenGebakken noedels met zwartebonensaus
Delhaize logo
  • Gebakken noedels met zwartebonensaus
    A

Gebakken noedels met zwartebonensaus

Gebakken noedels met zwartebonensausA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g rijstnoedels (rice noodles)
  • 1 zakje mix & woksaus met zwarte bonen van 150 g (Amoy)
  • 2 grote, rode lange paprika’s (Ramiro)
  • 200 g peultjes
  • 125 g minimaïskolven
  • 200 g shiitakes
  • 150 g biosojascheuten
  • 1/2 bosje verse uitjes
  • 50 g gezouten en geroosterde pinda’s
  • wokolie
  • 250 g rijstnoedels (rice noodles)
  • 1 zakje mix & woksaus met zwarte bonen van 150 g (Amoy)
  • 2 grote, rode lange paprika’s (Ramiro)
  • 200 g peultjes
  • 125 g minimaïskolven
  • 200 g shiitakes
  • 150 g biosojascheuten
  • 1/2 bosje verse uitjes
  • 50 g gezouten en geroosterde pinda’s
  • wokolie

Begin met koken

: bereidingstijd + baktijd: 20 min.
1
Breng een pot water aan de kook, doe er de noedels in, haal van het vuur en dek af. Laat na 4 min. uitlekken en spoel overvloedig met koud water.
2
Snijd de peultjes, de minimaïs, de paprika’s en de shiitakes fijn. Stoof ze in een wok met olie opeen hoog vuur. Na enkele minuten (alles moet krokant blijven), voeg je de zwartebonensaus toe. Roer twee minuten. Voeg de noedels, de sojascheuten en de gesnipperde uitjes toe en blijf nog 2 min. roeren.
3
Dien onmiddellijk op en bestrooi met grof gehakte pinda’s.
1
Breng een pot water aan de kook, doe er de noedels in, haal van het vuur en dek af. Laat na 4 min. uitlekken en spoel overvloedig met koud water.
2
Snijd de peultjes, de minimaïs, de paprika’s en de shiitakes fijn. Stoof ze in een wok met olie opeen hoog vuur. Na enkele minuten (alles moet krokant blijven), voeg je de zwartebonensaus toe. Roer twee minuten. Voeg de noedels, de sojascheuten en de gesnipperde uitjes toe en blijf nog 2 min. roeren.
3
Dien onmiddellijk op en bestrooi met grof gehakte pinda’s.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 16,6; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 475,3
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 16,6; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 475,3
Aziatisch
Vegan
Diner
Hoofdgerecht

Deze recepten kan je ook leuk vinden