Gearomatiseerd water met gegrilde gember en citroen
door Loïc Van Impe
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
6 porties
100 g gember
4 citroenen
1 bosje verse tijm
100 g honing
1 kg ijsblokjes
100 g gember
4 citroenen
1 bosje verse tijm
100 g honing
1 kg ijsblokjes
Begin met koken
: 5 min. + 5 min. kooktijd (+ 5 min. rusttijd)
1
Snijd de gember en de citroenen in 2 en gril ze gedurende 5 min. op de hete barbecue. Doe ze in een grote karaf met 2 l koud water, de honing en de tijm. Laat 5 min. trekken, voeg de ijsblokjes toe en serveer. Proost!
1
Snijd de gember en de citroenen in 2 en gril ze gedurende 5 min. op de hete barbecue. Doe ze in een grote karaf met 2 l koud water, de honing en de tijm. Laat 5 min. trekken, voeg de ijsblokjes toe en serveer. Proost!