1
Verwarm het water in een steelpan met kristalsuiker, kurkumapoeder en limoensap. Laat 10 min. sudderen en laat dan afkoelen.
2
Prik met een mes of een schroevendraaier een gat in het zwarte oog van de kokosnoten. Giet het sap af. Klop hard met de rug van een groot mes langs de middellijn van de schil: ze zal uiteindelijk in 2 breken.
3
Klop op de bolle kant van de granaatappel, boven een grote kom, om er de pitjes uit te halen. Voeg de mango toe, samen met de in stukken gesneden kiwi, in stukken gesneden minibananen, blauwe bessen en frambozen.
4
Vul de kokosnoten met de fruitsalade, besprenkel met een beetje siroop en geef er de rest van de siroop apart bij. Bewaar het vruchtvlees van de kokosnoten koel voor een andere keer.
1
Verwarm het water in een steelpan met kristalsuiker, kurkumapoeder en limoensap. Laat 10 min. sudderen en laat dan afkoelen.
2
Prik met een mes of een schroevendraaier een gat in het zwarte oog van de kokosnoten. Giet het sap af. Klop hard met de rug van een groot mes langs de middellijn van de schil: ze zal uiteindelijk in 2 breken.
3
Klop op de bolle kant van de granaatappel, boven een grote kom, om er de pitjes uit te halen. Voeg de mango toe, samen met de in stukken gesneden kiwi, in stukken gesneden minibananen, blauwe bessen en frambozen.
4
Vul de kokosnoten met de fruitsalade, besprenkel met een beetje siroop en geef er de rest van de siroop apart bij. Bewaar het vruchtvlees van de kokosnoten koel voor een andere keer.