Recept zoekresultatenFruitsalade in kokosnootkommetjes
Delhaize logo

Fruitsalade in kokosnootkommetjes

Fruitsalade in kokosnootkommetjes
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 dl water
  • 200 g fijne suiker
  • 1/2 kl kurkumapoeder
  • 8 cl limoensap
  • 50 g blauwe bessen
  • 50 g frambozen
  • 2 kokosnoten
  • 1/2 mango
  • 1/2 granaatappel
  • 1 kiwi
  • 2 minibananen
  • 4 dl water
  • 200 g fijne suiker
  • 1/2 kl kurkumapoeder
  • 8 cl limoensap
  • 50 g blauwe bessen
  • 50 g frambozen
  • 2 kokosnoten
  • 1/2 mango
  • 1/2 granaatappel
  • 1 kiwi
  • 2 minibananen

Begin met koken

1
Verwarm het water in een steelpan met kristalsuiker, kurkumapoeder en limoensap. Laat 10 min. sudderen en laat dan afkoelen.
2
Prik met een mes of een schroevendraaier een gat in het zwarte oog van de kokosnoten. Giet het sap af. Klop hard met de rug van een groot mes langs de middellijn van de schil: ze zal uiteindelijk in 2 breken.
3
Klop op de bolle kant van de granaatappel, boven een grote kom, om er de pitjes uit te halen. Voeg de mango toe, samen met de in stukken gesneden kiwi, in stukken gesneden minibananen, blauwe bessen en frambozen.
4
Vul de kokosnoten met de fruitsalade, besprenkel met een beetje siroop en geef er de rest van de siroop apart bij. Bewaar het vruchtvlees van de kokosnoten koel voor een andere keer.
1
Verwarm het water in een steelpan met kristalsuiker, kurkumapoeder en limoensap. Laat 10 min. sudderen en laat dan afkoelen.
2
Prik met een mes of een schroevendraaier een gat in het zwarte oog van de kokosnoten. Giet het sap af. Klop hard met de rug van een groot mes langs de middellijn van de schil: ze zal uiteindelijk in 2 breken.
3
Klop op de bolle kant van de granaatappel, boven een grote kom, om er de pitjes uit te halen. Voeg de mango toe, samen met de in stukken gesneden kiwi, in stukken gesneden minibananen, blauwe bessen en frambozen.
4
Vul de kokosnoten met de fruitsalade, besprenkel met een beetje siroop en geef er de rest van de siroop apart bij. Bewaar het vruchtvlees van de kokosnoten koel voor een andere keer.
Nutritionele informatie
Energie: 198 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Barbecue,Eindejaar
Dessert
Lente,Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
29
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
2de tegen -40%
3
55
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
49
Blauwe bessen | Bio
Delhaize Blauwe bessen | Bio
125 gr
Bio
    3
    99
    Frambozen
    Delhaize Frambozen
    125 gr
    2
    99
    Kokosnoot | Bio
    Delhaize Kokosnoot | Bio
    2 × 400 gr
    Bio
      1
      69
      Mango
      Delhaize Mango
      1 st
      1
      99
      Granaatappel
      Delhaize Granaatappel
      250 gr
      • frozen.external.af58c8a6.svg
      1
      99
      Kiwi | groen | eetklaar
      Delhaize Kiwi | groen | eetklaar
      4 st
      3
      99
      Bananen | BIO
      Delhaize Bananen | BIO
      850 gr
      Bio
        2
        15

        Reeds in je keuken

        Mineraalwater | Niet bruisend | PET
        Vittel Mineraalwater | Niet bruisend | PET
        6 x 1,5 l
        2+1 gratis
        5
        29
        Totaal:
        €28,81

        Deze recepten kan je ook leuk vinden