1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Plet de bananen met een vork in een kom. Schil en rasp de peterseliewortel.
3
Meng de peterseliewortel samen met de bloem, de kokospalmsuiker, de geraspte kokos en het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
4
Laat de kokosolie smelten en voeg aan de mengeling toe.
5
Meng alles tot je een homogeen deeg krijgt.
6
Boter de muffinvormpjes in met kokosolie.
7
Leg 2 frambozen in elke muffinvorm. Giet het deeg erin en leg er nog eens 2 frambozen bovenop.
8
Bak 20 min. in de oven op 180°C.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Plet de bananen met een vork in een kom. Schil en rasp de peterseliewortel.
3
Meng de peterseliewortel samen met de bloem, de kokospalmsuiker, de geraspte kokos en het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
4
Laat de kokosolie smelten en voeg aan de mengeling toe.
5
Meng alles tot je een homogeen deeg krijgt.
6
Boter de muffinvormpjes in met kokosolie.
7
Leg 2 frambozen in elke muffinvorm. Giet het deeg erin en leg er nog eens 2 frambozen bovenop.
8
Bak 20 min. in de oven op 180°C.