Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenFruitige muffins
Delhaize logo
  • Fruitige muffins

Fruitige muffins

Fruitige muffins
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
16 porties
  • 3 eieren
  • 100 g peterseliewortel
  • 5 bananen
  • 100 g frambozen
  • 50 g geraspte kokos
  • 250 g bloem
  • 150 g kokospalmsuiker
  • 2 zakjes bakpoeder
  • 150 g kokosolie
  • 3 eieren
  • 100 g peterseliewortel
  • 5 bananen
  • 100 g frambozen
  • 50 g geraspte kokos
  • 250 g bloem
  • 150 g kokospalmsuiker
  • 2 zakjes bakpoeder
  • 150 g kokosolie

Begin met koken

: 30 min. + 20 min. baktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Plet de bananen met een vork in een kom. Schil en rasp de peterseliewortel.
3
Meng de peterseliewortel samen met de bloem, de kokospalmsuiker, de geraspte kokos en het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
4
Laat de kokosolie smelten en voeg aan de mengeling toe.
5
Meng alles tot je een homogeen deeg krijgt.
6
Boter de muffinvormpjes in met kokosolie.
7
Leg 2 frambozen in elke muffinvorm. Giet het deeg erin en leg er nog eens 2 frambozen bovenop.
8
Bak 20 min. in de oven op 180°C.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Plet de bananen met een vork in een kom. Schil en rasp de peterseliewortel.
3
Meng de peterseliewortel samen met de bloem, de kokospalmsuiker, de geraspte kokos en het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
4
Laat de kokosolie smelten en voeg aan de mengeling toe.
5
Meng alles tot je een homogeen deeg krijgt.
6
Boter de muffinvormpjes in met kokosolie.
7
Leg 2 frambozen in elke muffinvorm. Giet het deeg erin en leg er nog eens 2 frambozen bovenop.
8
Bak 20 min. in de oven op 180°C.
Nutritionele informatie
Energie: 264 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids,Brunch
Overig
Lente,Zomer
Snack

Deze recepten kan je ook leuk vinden