1
Houd 1/2 kiwi opzij en maak een puree van de rest van de kiwi’s in de blender. Voeg naar smaak suiker toe.
2
Giet de puree in een steelpannetje met de agar-agar en breng aan de kook. Haal na 2 min van het vuur.
3
Snijd de halve kiwi in blokjes als decoratie.
4
Bekleed een ondiepe bakvorm met bakpapier en verdeel er de kiwiblokjes in. Stort de puree uit in de vorm en laat ± 4 u opstijven op kamertemperatuur.
5
Snijd blokjes van de gelei.
1
Houd 1/2 kiwi opzij en maak een puree van de rest van de kiwi’s in de blender. Voeg naar smaak suiker toe.
2
Giet de puree in een steelpannetje met de agar-agar en breng aan de kook. Haal na 2 min van het vuur.
3
Snijd de halve kiwi in blokjes als decoratie.
4
Bekleed een ondiepe bakvorm met bakpapier en verdeel er de kiwiblokjes in. Stort de puree uit in de vorm en laat ± 4 u opstijven op kamertemperatuur.
5
Snijd blokjes van de gelei.