1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Meng in een grote kom de knolselderij, rode uien, wortels, zoete aardappelen en pastinaak. Voeg de knoflookteentjes toe. Overgiet met olijfolie. Voeg peper en zout toe. Bestrooi met tijm. Meng goed.
3
Leg de groenten in één laag op een bakplaat. Bak 35 tot 45 minuten of tot de groenten zacht zijn. Versier met de l'Etivaz AOP.
4
Variant: neem andere groenten naargelang het seizoen.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Meng in een grote kom de knolselderij, rode uien, wortels, zoete aardappelen en pastinaak. Voeg de knoflookteentjes toe. Overgiet met olijfolie. Voeg peper en zout toe. Bestrooi met tijm. Meng goed.
3
Leg de groenten in één laag op een bakplaat. Bak 35 tot 45 minuten of tot de groenten zacht zijn. Versier met de l'Etivaz AOP.
4
Variant: neem andere groenten naargelang het seizoen.