1
Maak de saus. Hak de sjalot fijn en stoof aan in de olijfolie. Giet de tonijn af, verbrokkel hem en voeg toe aan de sjalot. Verhit even en blus met de passata. Voeg de spaghettikruiden toe. Kruid bij met peper en zout.
2
Hak de bladpeterselie en de olijven fijn en meng ze samen met de kappertjes, de halfgedroogde tomaatjes en de geperste knoflook door de olijfolie.
3
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
4
Meng de tonijnsaus, het mengsel met de bladpeterselie, olijven, kappertjes en halfgedroogde tomaatjes onder de pasta en dien op.
1
Maak de saus. Hak de sjalot fijn en stoof aan in de olijfolie. Giet de tonijn af, verbrokkel hem en voeg toe aan de sjalot. Verhit even en blus met de passata. Voeg de spaghettikruiden toe. Kruid bij met peper en zout.
2
Hak de bladpeterselie en de olijven fijn en meng ze samen met de kappertjes, de halfgedroogde tomaatjes en de geperste knoflook door de olijfolie.
3
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
4
Meng de tonijnsaus, het mengsel met de bladpeterselie, olijven, kappertjes en halfgedroogde tomaatjes onder de pasta en dien op.