1
Kook de in blokjes gesneden aardappelen op de manier van jouw keuze. Plet ze met 20 cl room, zout, peper en 4-kruiden, alsook met de opgewarmde en grof gehakte kastanjes (zie verpakking).
2
Smeer de fazantenkoteletten in met olijfolie, wentel ze in de gemengde kruiden en bak op een matig vuur aan beide zijden goudbruin in een grote bakpan. Neem ze uit de pan, giet de wildfond en de azijn in de pan, schraap de bakbodem los en laat 1 min. inkoken. Doe het express bindmiddel en de room erbij; laat 2 min. sudderen en leg de koteletten opnieuw in de saus. Proef of het voldoende gekruid is en laat nog 1 min. sudderen.
3
Dien heel warm op met de stoemp.
1
Kook de in blokjes gesneden aardappelen op de manier van jouw keuze. Plet ze met 20 cl room, zout, peper en 4-kruiden, alsook met de opgewarmde en grof gehakte kastanjes (zie verpakking).
2
Smeer de fazantenkoteletten in met olijfolie, wentel ze in de gemengde kruiden en bak op een matig vuur aan beide zijden goudbruin in een grote bakpan. Neem ze uit de pan, giet de wildfond en de azijn in de pan, schraap de bakbodem los en laat 1 min. inkoken. Doe het express bindmiddel en de room erbij; laat 2 min. sudderen en leg de koteletten opnieuw in de saus. Proef of het voldoende gekruid is en laat nog 1 min. sudderen.
3
Dien heel warm op met de stoemp.