Supergemakkelijk
Als je iets nodig hebt waar je instant vrolijk van wordt.
- Scheid de eidooiers van de eiwitten en klop het eiwit stijf.
- Meng met een klopper de bakmix met de melk en de eidooiers.
- Smelt de boter en voeg toe. Meng tot een glad beslag.
- Spatel het opgeklopte eiwit er voorzichtig onder.
- Verhit een antikleefpan en vet ze in. Schep 2 el beslag in de pan voor een pancake met zo’n 10 cm diameter. (Zorg ervoor dat in elke pannenkoek enkele chocoladedruppels terecht komen. Anders krijg je straks ruzie ;-)). Leg wat blauwe besjes op je pancake en bak 2 minuten aan elke zijde.
- Serveer met esdoornsiroop en de rest van de blauwe bessen.
Pancake mix met spelt en Belgische chocolade, da’s 2 x mmm.
What the hack!
Pannenkoeken warm houden zonder ze uit te drogen? Check!Vul een kookpot met water, breng aan de kook en zet dan het vuur laag. Zet er een groot bord op. Telkens je een pannenkoek hebt gebakken, leg je die op het bord en dek je af met een ander bord.