1
Ontdooi de scampi en dep ze droog.
2
Pel en snijd de ui fijn. Maak de paprika en de tomaten schoon en snijd ze in grove stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes.
3
Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en hak hem fijn.
4
Verhit de olie en bak de scampi ongeveer 1 à 2 min. aan op hoge temperatuur in een grote pan of wok. Voeg de ui toe en bak 2 min. verder op middelhoge temperatuur.
5
Voeg de groenten en naar eigen smaak de rode peper toe. Gaar alles 4 min. op middelhoge temperatuur.
6
Voeg de madras-currypasta toe en bak alles samen nog 2 min. verder. Voeg dan de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Zet het deksel op de pan en gaar nog 10 min. verder. Voeg naar smaak limoensap toe.
7
Breng ondertussen water aan de kook en kook de rijst zoals vermeld op de verpakking. Giet de rijst af en serveer hem samen met de curry.
1
Ontdooi de scampi en dep ze droog.
2
Pel en snijd de ui fijn. Maak de paprika en de tomaten schoon en snijd ze in grove stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes.
3
Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en hak hem fijn.
4
Verhit de olie en bak de scampi ongeveer 1 à 2 min. aan op hoge temperatuur in een grote pan of wok. Voeg de ui toe en bak 2 min. verder op middelhoge temperatuur.
5
Voeg de groenten en naar eigen smaak de rode peper toe. Gaar alles 4 min. op middelhoge temperatuur.
6
Voeg de madras-currypasta toe en bak alles samen nog 2 min. verder. Voeg dan de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Zet het deksel op de pan en gaar nog 10 min. verder. Voeg naar smaak limoensap toe.
7
Breng ondertussen water aan de kook en kook de rijst zoals vermeld op de verpakking. Giet de rijst af en serveer hem samen met de curry.