Recept zoekresultatenDriekoningentaart met frangipane
Delhaize logo
  • Driekoningentaart met frangipane

Driekoningentaart met frangipane

Driekoningentaart met frangipane
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1 eierdooier
  • 3 plakken bladerdeeg Herta
  • 2 kl room
  • 2 hele eieren (voor de frangipanecrème)
  • 1 kleine eidooier (voor de frangipanecrème)
  • 200 g amandelpoeder (voor de frangipanecrème)
  • 1,5 dl melk (voor de frangipanecrème)
  • 2 of 3 el amaretto (voor de frangipanecrème)
  • 15 g maizena (voor de frangipanecrème)
  • 130 g kristalsuiker (voor de frangipanecrème)
  • 95 g boter (voor de frangipanecrème)
  • 1 eierdooier
  • 3 plakken bladerdeeg Herta
  • 2 kl room
  • 2 hele eieren (voor de frangipanecrème)
  • 1 kleine eidooier (voor de frangipanecrème)
  • 200 g amandelpoeder (voor de frangipanecrème)
  • 1,5 dl melk (voor de frangipanecrème)
  • 2 of 3 el amaretto (voor de frangipanecrème)
  • 15 g maizena (voor de frangipanecrème)
  • 130 g kristalsuiker (voor de frangipanecrème)
  • 95 g boter (voor de frangipanecrème)