Recept zoekresultatenCrumble van blauwe druiven met kaneel
Delhaize logo
  • Crumble van blauwe druiven met kaneel

Crumble van blauwe druiven met kaneel

Crumble van blauwe druiven met kaneel
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 150 g blonde cassonadesuiker
  • 50 g gezouten boter op kamertemperatuur
  • 160 glaasjes havervlokken
  • 1/2 kl kaneelpoeder
  • 600 g pitloze blauwe Thompson-druiven
  • 10 cl rode porto
  • 150 g blonde cassonadesuiker
  • 50 g gezouten boter op kamertemperatuur
  • 160 glaasjes havervlokken
  • 1/2 kl kaneelpoeder
  • 600 g pitloze blauwe Thompson-druiven
  • 10 cl rode porto

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Meng snel de havervlokken, de cassonade, de kaneel en de boter. Zet in de koelkast.
3
Snijd de druiven in twee. Schik de gehalveerde druiven in een diepe schotel. Overgiet met de porto. Bedek met het crumbledeeg en zet 25 minuten in de oven. Serveer lauw of op kamertemperatuur.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Meng snel de havervlokken, de cassonade, de kaneel en de boter. Zet in de koelkast.
3
Snijd de druiven in twee. Schik de gehalveerde druiven in een diepe schotel. Overgiet met de porto. Bedek met het crumbledeeg en zet 25 minuten in de oven. Serveer lauw of op kamertemperatuur.
Nutritionele informatie
Energie: 340 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Vaderdag
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Cassonade | Bruin
Candico Cassonade | Bruin
1 kg
3
09
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Havermout
Delhaize Havermout
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
49
Kruiden | Kaneel | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
2de tegen -40%
3
79
Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt
Delhaize Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt
2 × 500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
59
Ruby | Porto
Sandeman Ruby | Porto
75 cl
-20%
7
83
€9,79
Totaal:
€24,73

Deze recepten kan je ook leuk vinden