Recept zoekresultatenCrumble met spinazie, feta en Carlsbourg gezouten Ardense boter
Delhaize logo
C

Crumble met spinazie, feta en Carlsbourg gezouten Ardense boter

Crumble met spinazie, feta en Carlsbourg gezouten Ardense boterC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg jonge spinazieblaadjes
  • 1 ui
  • 120 g biosalademix (rozijnen, pitten en cashewnoten)
  • 200 g feta
  • 100 g bloem
  • 125 g Ardense roomboter met zeezout Carlsbourg
  • peper
  • 2 kl ras-el-hanoutkruiden
  • 1 kg jonge spinazieblaadjes
  • 1 ui
  • 120 g biosalademix (rozijnen, pitten en cashewnoten)
  • 200 g feta
  • 100 g bloem
  • 125 g Ardense roomboter met zeezout Carlsbourg
  • peper
  • 2 kl ras-el-hanoutkruiden