1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Meng in een kom de schijfjes appel met de maïzena, de koriander, het (Jamaica) piment, de kaneel, de nootmuskaat, de suiker, de geraspte schil en het sap van de citroen.
3
Bestrijk een ovenschotel met olie.
4
Garneer de bodem met schijfjes appel. Zet opzij.
5
Crumble: meng in een kom bloem, basterdsuiker, amandelpoeder, havervlokken, noten, speculaas, olie en zout. Mix lang genoeg om de consistentie van couscous te bekomen.
6
Bedek de appels met de crumble.
7
Laat gedurende 15 minuten bakken, of tot de appels zacht zijn en het deeg goudbruin.
8
Garneer met gehakte walnoten.
1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Meng in een kom de schijfjes appel met de maïzena, de koriander, het (Jamaica) piment, de kaneel, de nootmuskaat, de suiker, de geraspte schil en het sap van de citroen.
3
Bestrijk een ovenschotel met olie.
4
Garneer de bodem met schijfjes appel. Zet opzij.
5
Crumble: meng in een kom bloem, basterdsuiker, amandelpoeder, havervlokken, noten, speculaas, olie en zout. Mix lang genoeg om de consistentie van couscous te bekomen.
6
Bedek de appels met de crumble.
7
Laat gedurende 15 minuten bakken, of tot de appels zacht zijn en het deeg goudbruin.
8
Garneer met gehakte walnoten.