1
Snijd de boter in stukjes en smelt ze in een grote kookpot, op een heel zacht vuurtje. Voeg de gehakte chocolade toe en laat zachtjes smelten. Haal de pot van het vuur en meng de gepofte rijst onder de bereiding.
2
Bekleed een vorm (naar keuze) met bakpapier of met een dubbele laag vershoudfolie en giet er de bereiding in. Druk goed aan, dek af en laat (naargelang de dikte van de taart) ± 6 u in de koelkast opstijven.
3
Ontvorm de cakes en overgiet ze met 100 g gesmolten chocolade. Bestrooi ze met de notenmengeling, kokosschilfers en licht verbrokkelde gevriesdroogde frambozen. Laat nog 30 min. in de koelkast opstijven.
4
Snijd in dikke vierkanten en klaar! Bewaar de rest van de stukken op een koele plek.
1
Snijd de boter in stukjes en smelt ze in een grote kookpot, op een heel zacht vuurtje. Voeg de gehakte chocolade toe en laat zachtjes smelten. Haal de pot van het vuur en meng de gepofte rijst onder de bereiding.
2
Bekleed een vorm (naar keuze) met bakpapier of met een dubbele laag vershoudfolie en giet er de bereiding in. Druk goed aan, dek af en laat (naargelang de dikte van de taart) ± 6 u in de koelkast opstijven.
3
Ontvorm de cakes en overgiet ze met 100 g gesmolten chocolade. Bestrooi ze met de notenmengeling, kokosschilfers en licht verbrokkelde gevriesdroogde frambozen. Laat nog 30 min. in de koelkast opstijven.
4
Snijd in dikke vierkanten en klaar! Bewaar de rest van de stukken op een koele plek.