1
Spoel de courgette en snijd met de mandoline in lange dunne plakken.
2
Zet een pan op het vuur en gril de plakjes courgette erin langs beide kanten.
3
Kook de bulgur gaar volgens de instructies op de verpakking.
4
Snipper de lente-ui fijn. Schil de komkommer en de wortel en snijd in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de rode peper en snipper fijn. Meng de lente-ui, de komkommer, de wortel, de rode peper en de appelazijn onder de bulgur. Kruid met peper en meng nogmaals goed.
5
Leg de plakjes courgette naast elkaar en lepel er wat bulgur op. Rol de courgette op tot een gevuld rolletje en prik vast met een prikker. Druppel er nog wat olijfolie over.
6
Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng de yoghurt, de kruiden en de olijfolie. Kruid naar smaak met peper. Serveer deze saus samen met de courgetterolletjes.
1
Spoel de courgette en snijd met de mandoline in lange dunne plakken.
2
Zet een pan op het vuur en gril de plakjes courgette erin langs beide kanten.
3
Kook de bulgur gaar volgens de instructies op de verpakking.
4
Snipper de lente-ui fijn. Schil de komkommer en de wortel en snijd in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de rode peper en snipper fijn. Meng de lente-ui, de komkommer, de wortel, de rode peper en de appelazijn onder de bulgur. Kruid met peper en meng nogmaals goed.
5
Leg de plakjes courgette naast elkaar en lepel er wat bulgur op. Rol de courgette op tot een gevuld rolletje en prik vast met een prikker. Druppel er nog wat olijfolie over.
6
Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng de yoghurt, de kruiden en de olijfolie. Kruid naar smaak met peper. Serveer deze saus samen met de courgetterolletjes.