Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenCourgetterolletjes
Delhaize logo
  • Courgetterolletjes

Courgetterolletjes

Courgetterolletjes
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
  • 1 grande courgette
  • 150 g bulgur
  • 1 lente-uitje
  • 1 komkommer in blokjes gesneden
  • 1 wortel
  • 5 g verse munt
  • 5 g koriander
  • 2 el appelazijn
  • 125 g yoghurt
  • 2 el extra olijfolie
  • 1 el extra olijfolie (voor de saus)
  • 1/2 rode peper
  • peper
  • 1 grande courgette
  • 150 g bulgur
  • 1 lente-uitje
  • 1 komkommer in blokjes gesneden
  • 1 wortel
  • 5 g verse munt
  • 5 g koriander
  • 2 el appelazijn
  • 125 g yoghurt
  • 2 el extra olijfolie
  • 1 el extra olijfolie (voor de saus)
  • 1/2 rode peper
  • peper

Begin met koken

: 25 min
1
Spoel de courgette en snijd met de mandoline in lange dunne plakken.
2
Zet een pan op het vuur en gril de plakjes courgette erin langs beide kanten.
3
Kook de bulgur gaar volgens de instructies op de verpakking.
4
Snipper de lente-ui fijn. Schil de komkommer en de wortel en snijd in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de rode peper en snipper fijn. Meng de lente-ui, de komkommer, de wortel, de rode peper en de appelazijn onder de bulgur. Kruid met peper en meng nogmaals goed.
5
Leg de plakjes courgette naast elkaar en lepel er wat bulgur op. Rol de courgette op tot een gevuld rolletje en prik vast met een prikker. Druppel er nog wat olijfolie over.
6
Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng de yoghurt, de kruiden en de olijfolie. Kruid naar smaak met peper. Serveer deze saus samen met de courgetterolletjes.
1
Spoel de courgette en snijd met de mandoline in lange dunne plakken.
2
Zet een pan op het vuur en gril de plakjes courgette erin langs beide kanten.
3
Kook de bulgur gaar volgens de instructies op de verpakking.
4
Snipper de lente-ui fijn. Schil de komkommer en de wortel en snijd in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de rode peper en snipper fijn. Meng de lente-ui, de komkommer, de wortel, de rode peper en de appelazijn onder de bulgur. Kruid met peper en meng nogmaals goed.
5
Leg de plakjes courgette naast elkaar en lepel er wat bulgur op. Rol de courgette op tot een gevuld rolletje en prik vast met een prikker. Druppel er nog wat olijfolie over.
6
Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng de yoghurt, de kruiden en de olijfolie. Kruid naar smaak met peper. Serveer deze saus samen met de courgetterolletjes.
Nutritionele informatie
Energie: 74 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes
Bosto Bulgur | Harde tarwe | Kookbuiltjes
4 x 75 gr
2
99
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Wortelen | Extra fijn
Hak Wortelen | Extra fijn
215 gr
2de tegen -50%
1
85
Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Azijn | Appel-Honing
Taste of Inspirations Azijn | Appel-Honing
25 cl
2
19
Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
Pur Natur Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
700 gr
2de tegen -40%
Bio
    4
    99
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €21,48