1
Verkruimel de cookies en meng met de gesmolten boter, de fleur de sel en het ei tot een homogeen deeg. Bekleed de bodem van een ronde springvorm van 22 cm diameter met een groot vierkant stuk bakpapier en sluit het scharnier om het bakpapier vast te knellen. Doe het deeg in de springvorm, duw het met vochtige vingers plat, maak de bovenkant glad en vorm een rand. Laat 30 min. in de koelkast rusten.
2
Verwarm de oven voor op 180°C en bak er de taartbodem gedurende 10 min. in. Laat afkoelen en zet opnieuw 30 min. in de koelkast.
3
Klop de room stijf met de bloemsuiker. Laat de taartbodem in de springvorm en schep er bolletjes chocolade-ijs op. Plet ze met een lepel en strijk ze glad om heel de bodem te bedekken. Dresseer er de slagroom op, in het midden van de taart. Dek af en zet 1 u in de diepvriezer.
4
Fruit de bosvruchten gedurende 2 min. met de rietsuiker in een braadpan. Laat afkoelen.
5
Werk de taart net voor het opdienen af met de fruitmoes.
1
Verkruimel de cookies en meng met de gesmolten boter, de fleur de sel en het ei tot een homogeen deeg. Bekleed de bodem van een ronde springvorm van 22 cm diameter met een groot vierkant stuk bakpapier en sluit het scharnier om het bakpapier vast te knellen. Doe het deeg in de springvorm, duw het met vochtige vingers plat, maak de bovenkant glad en vorm een rand. Laat 30 min. in de koelkast rusten.
2
Verwarm de oven voor op 180°C en bak er de taartbodem gedurende 10 min. in. Laat afkoelen en zet opnieuw 30 min. in de koelkast.
3
Klop de room stijf met de bloemsuiker. Laat de taartbodem in de springvorm en schep er bolletjes chocolade-ijs op. Plet ze met een lepel en strijk ze glad om heel de bodem te bedekken. Dresseer er de slagroom op, in het midden van de taart. Dek af en zet 1 u in de diepvriezer.
4
Fruit de bosvruchten gedurende 2 min. met de rietsuiker in een braadpan. Laat afkoelen.
5
Werk de taart net voor het opdienen af met de fruitmoes.