1
Doe de sorbet 30 min. op voorhand in een karaf en zet in de koelkast om zachter te worden.
2
Voeg er, juist voor het opdienen, de champagne geleidelijk en al roerend aan toe.
3
Dek af en laat 5 min. rusten in de koelkast (het schuim zal verdwijnen).
4
Steek kwartjes passievrucht en muntblaadjes op houten prikkers.
5
Schenk de cocktail in de glazen, versier met de prikkers en dien onmiddellijk op.
1
Doe de sorbet 30 min. op voorhand in een karaf en zet in de koelkast om zachter te worden.
2
Voeg er, juist voor het opdienen, de champagne geleidelijk en al roerend aan toe.
3
Dek af en laat 5 min. rusten in de koelkast (het schuim zal verdwijnen).
4
Steek kwartjes passievrucht en muntblaadjes op houten prikkers.
5
Schenk de cocktail in de glazen, versier met de prikkers en dien onmiddellijk op.