1
Voor de puree: ontvel de tomaten (verwijder schil, steelaanzet en pitjes van de tomaat), plet het teentje look zonder de kiem en de basilicumblaadjes; voeg zout, peper en olijfolie toe. Laat dit 1 uur marineren en mix dan alles.
2
Snijd de mozzarella en de avocado's in schijfjes.
3
Gril het brood en beleg het met de puree, de schijfjes avocado, mozzarella en rucola; even met de pepermolen erover, een snuifje fleur de sel en nog een scheutje olijfolie.
1
Voor de puree: ontvel de tomaten (verwijder schil, steelaanzet en pitjes van de tomaat), plet het teentje look zonder de kiem en de basilicumblaadjes; voeg zout, peper en olijfolie toe. Laat dit 1 uur marineren en mix dan alles.
2
Snijd de mozzarella en de avocado's in schijfjes.
3
Gril het brood en beleg het met de puree, de schijfjes avocado, mozzarella en rucola; even met de pepermolen erover, een snuifje fleur de sel en nog een scheutje olijfolie.