1 el olijfolie (voor chips met peper en zout of chips met balsamico-azijn)
grof zeezout en peper (voor chips met peper en zout of chips met soja en gember)
2 el sojasaus (voor chips met soja en gember)
2 cm gember (voor chips met soja en gember)
1 kl olijfolie (voor chips met soja en gember)
1 el balsamicoazijn (voor chips met balsamico-azijn)
1/2 el espelettepeper (voor chips met balsamico-azijn)
boerenkool
1 el olijfolie (voor chips met peper en zout of chips met balsamico-azijn)
grof zeezout en peper (voor chips met peper en zout of chips met soja en gember)
2 el sojasaus (voor chips met soja en gember)
2 cm gember (voor chips met soja en gember)
1 kl olijfolie (voor chips met soja en gember)
1 el balsamicoazijn (voor chips met balsamico-azijn)
1/2 el espelettepeper (voor chips met balsamico-azijn)
Begin met koken
: 10 min + 10 min gaartijd
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Spoel ondertussen de boerenkoolbladeren en zwier ze droog. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier, spreid de boerenkool er over uit en bestrooi met de gekozen kruiden. Werk de boerenkool af met de olijfolie en eventueel azijn of sojasaus.
3
Bak de boerenkool krokant in de oven voor 10 min en smul!
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Spoel ondertussen de boerenkoolbladeren en zwier ze droog. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier, spreid de boerenkool er over uit en bestrooi met de gekozen kruiden. Werk de boerenkool af met de olijfolie en eventueel azijn of sojasaus.
3
Bak de boerenkool krokant in de oven voor 10 min en smul!