1
Laat de sneetjes brood lichtjes roosteren.
2
Meng de mayonaise met de mosterd, smeer alles of een deel ervan op 2 geroosterde sneden.
3
Voeg de in sliertjes gesneden sla toe, het in schijfjes gesneden hardgekookte ei en de kappers.
4
Beleg met de kipreepjes, bestrooi met de kaasschilfers en schik er de ansjovisfilets bovenop.
5
Leg er de 2 andere sneetjes brood op en geniet.
1
Laat de sneetjes brood lichtjes roosteren.
2
Meng de mayonaise met de mosterd, smeer alles of een deel ervan op 2 geroosterde sneden.
3
Voeg de in sliertjes gesneden sla toe, het in schijfjes gesneden hardgekookte ei en de kappers.
4
Beleg met de kipreepjes, bestrooi met de kaasschilfers en schik er de ansjovisfilets bovenop.
5
Leg er de 2 andere sneetjes brood op en geniet.