⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenCarrés confituur
Delhaize logo
D

Carrés confituur

Carrés confituurD
Gemiddeld
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
9 porties
  • 1 ei
  • 370 g abrikozenconfituur
  • 2 plak bladerdeeg
  • 1 ei
  • 370 g abrikozenconfituur
  • 2 plak bladerdeeg

Begin met koken

: 20 min. + 30 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol 1 vel bladerdeeg uit op zijn bakpapier. Snijd er aan beide kanten een stukje af (parallel) en leg het op de ovenplaat. Prik met een vork gaten in het deeg, bedek het met een vel bakpapier en vervolgens met een 2de ovenplaat. Schuif 10 min. in de oven.
2
Meng de confituur tot ze zachter is en bestrijk er het gebakken deeg mee. Haal het 2de deeg uit de koelkast en snijd het volledig in repen, met behulp van een scherp mes. Wacht niet te lang, het deeg laat zich gemakkelijker snijden als het nog koud is! Schik alle reepjes in de vorm van een rooster op de taart en smeer ze in met losgeklopt ei. Bak de taart 20 min. goudbruin in de oven.
3
Laat afkoelen en snijd in 9 carrés.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol 1 vel bladerdeeg uit op zijn bakpapier. Snijd er aan beide kanten een stukje af (parallel) en leg het op de ovenplaat. Prik met een vork gaten in het deeg, bedek het met een vel bakpapier en vervolgens met een 2de ovenplaat. Schuif 10 min. in de oven.
2
Meng de confituur tot ze zachter is en bestrijk er het gebakken deeg mee. Haal het 2de deeg uit de koelkast en snijd het volledig in repen, met behulp van een scherp mes. Wacht niet te lang, het deeg laat zich gemakkelijker snijden als het nog koud is! Schik alle reepjes in de vorm van een rooster op de taart en smeer ze in met losgeklopt ei. Bak de taart 20 min. goudbruin in de oven.
3
Laat afkoelen en snijd in 9 carrés.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1123; energie (kCal): 266; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 48,7; suikers (g): 38,7; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 2,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 159,6
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1123; energie (kCal): 266; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 48,7; suikers (g): 38,7; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 2,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 159,6
Vegetarisch
Kids
Dessert
Dessert

Ingrediënten voor 9 personen

Toon:

Confituur | Abrikozen
Bonne Maman Confituur | Abrikozen
370 gr
4
49
Bladerdeeg
Herta Bladerdeeg
2 × 230 gr
2de tegen -50%
1
99

Reeds in je keuken

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Totaal:
€8,47