Recept zoekresultatenCarpaccio van aardbeien met gember
Delhaize logo
  • Carpaccio van aardbeien met gember

Carpaccio van aardbeien met gember

Carpaccio van aardbeien met gember
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g aardbeien
  • 50 g acaciahoning
  • 1 cm verse gember
  • 500 g aardbeien
  • 50 g acaciahoning
  • 1 cm verse gember

Begin met koken

1
Spoel de aardbeien snel, verwijder de steeltjes en snijd de aardbeien in de lengte in dunne plakjes.
2
Schik de plakjes op een grote schaal of op borden.
3
Verwarm de honing zachtjes in een pannetje.
4
Schil de gember en rasp hem.
5
Voeg deze rasp bij de honing.
6
Laat nog 5 min op een heel zacht vuurtje pruttelen en giet deze stroop dan over de aardbeiplakjes.
7
Laat 30 min rusten voor het serveren.
1
Spoel de aardbeien snel, verwijder de steeltjes en snijd de aardbeien in de lengte in dunne plakjes.
2
Schik de plakjes op een grote schaal of op borden.
3
Verwarm de honing zachtjes in een pannetje.
4
Schil de gember en rasp hem.
5
Voeg deze rasp bij de honing.
6
Laat nog 5 min op een heel zacht vuurtje pruttelen en giet deze stroop dan over de aardbeiplakjes.
7
Laat 30 min rusten voor het serveren.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegan
Romantisch diner
Overig
Lente,Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardbei
Delhaize Aardbei
2 × 250 gr
4
49
Honing | Acacia
Meli Honing | Acacia
375 gr
2de tegen -50%
7
35
Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
2de tegen -40%
3
35
Totaal:
€19,68

Deze recepten kan je ook leuk vinden