1
Maak de siroop: warm het water en de kokosbloesemsuiker op tot de suiker volledig gesmolten is.
2
Giet de Baileys in een kopje of een glas voor warme dranken. Verwarm de melk op een zacht vuurtje met 1 cl siroop, het cacaopoeder en de kaneel. Giet de hete bereiding over de Baileys.
3
Spuit er slagroom bovenop, duw de marshmallows lichtjes in de slagroom en bestuif met kaneel. Tast meteen toe!
1
Maak de siroop: warm het water en de kokosbloesemsuiker op tot de suiker volledig gesmolten is.
2
Giet de Baileys in een kopje of een glas voor warme dranken. Verwarm de melk op een zacht vuurtje met 1 cl siroop, het cacaopoeder en de kaneel. Giet de hete bereiding over de Baileys.
3
Spuit er slagroom bovenop, duw de marshmallows lichtjes in de slagroom en bestuif met kaneel. Tast meteen toe!