50 g ontpitte, zwarte en groene olijven in schijfjes
1 kl fijngehakte verse tijm
enkele blaadjes verse basilicum
1 citroen
zout
zwarte peper
120 g Bayonneham
250 g cappellini
5 cl extra zuivere olijfolie
50 g ontpitte, zwarte en groene olijven in schijfjes
1 kl fijngehakte verse tijm
enkele blaadjes verse basilicum
1 citroen
zout
zwarte peper
Begin met koken
: 20 min.
1
Kook de pasta “al dente”.
2
Rasp ondertussen de schil van de citroen fijn in een grote schaal en voeg de olie toe, de ringetjes olijven, de in reepjes gesneden ham, de tijm, het sap van de citroen, peper en zout. Meng goed.
3
Doe er de uitgelekte pasta bij en ½ pollepel kookwater per 250 g spaghetti, meng goed en serveer meteen bestrooid met gehakte basilicum.
1
Kook de pasta “al dente”.
2
Rasp ondertussen de schil van de citroen fijn in een grote schaal en voeg de olie toe, de ringetjes olijven, de in reepjes gesneden ham, de tijm, het sap van de citroen, peper en zout. Meng goed.
3
Doe er de uitgelekte pasta bij en ½ pollepel kookwater per 250 g spaghetti, meng goed en serveer meteen bestrooid met gehakte basilicum.