Recept zoekresultatenCappellini met citroen, Bayonneham en olijven
Delhaize logo
  • Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven

Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven

Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 120 g Bayonneham
  • 250 g cappellini
  • 5 cl extra zuivere olijfolie
  • 50 g ontpitte, zwarte en groene olijven in schijfjes
  • 1 kl fijngehakte verse tijm
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper
  • 120 g Bayonneham
  • 250 g cappellini
  • 5 cl extra zuivere olijfolie
  • 50 g ontpitte, zwarte en groene olijven in schijfjes
  • 1 kl fijngehakte verse tijm
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Kook de pasta “al dente”.
2
Rasp ondertussen de schil van de citroen fijn in een grote schaal en voeg de olie toe, de ringetjes olijven, de in reepjes gesneden ham, de tijm, het sap van de citroen, peper en zout. Meng goed.
3
Doe er de uitgelekte pasta bij en ½ pollepel kookwater per 250 g spaghetti, meng goed en serveer meteen bestrooid met gehakte basilicum.
1
Kook de pasta “al dente”.
2
Rasp ondertussen de schil van de citroen fijn in een grote schaal en voeg de olie toe, de ringetjes olijven, de in reepjes gesneden ham, de tijm, het sap van de citroen, peper en zout. Meng goed.
3
Doe er de uitgelekte pasta bij en ½ pollepel kookwater per 250 g spaghetti, meng goed en serveer meteen bestrooid met gehakte basilicum.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht

Deze recepten kan je ook leuk vinden