1
Breek de cake in kruimeltjes boven een kom.
2
Voeg de gemalen amandelen toe, de suiker, de siroop en de zachte boter.
3
Kneed alles met een soepele spatel tot een glad deeg.
4
Spoel je handen met koud water, neem stukjes deeg af en rol tot bolletjes. Leg ze achtereenvolgens op een groot bord.
5
Giet cacaopoeder in een diep bord, leg er enkele bolletjes in en draai met het bord zodat ze al rollend bedekt worden met de cacao.
6
Leg de cacaopatatjes dan op het grote bord en doe hetzelfde met de overige bolletjes.
7
Plaats de patatjes minstens 1 uur in de koelkast en rol ze dan terug in cacaopoeder.
8
Serveer ze in een mooie schaal.
1
Breek de cake in kruimeltjes boven een kom.
2
Voeg de gemalen amandelen toe, de suiker, de siroop en de zachte boter.
3
Kneed alles met een soepele spatel tot een glad deeg.
4
Spoel je handen met koud water, neem stukjes deeg af en rol tot bolletjes. Leg ze achtereenvolgens op een groot bord.
5
Giet cacaopoeder in een diep bord, leg er enkele bolletjes in en draai met het bord zodat ze al rollend bedekt worden met de cacao.
6
Leg de cacaopatatjes dan op het grote bord en doe hetzelfde met de overige bolletjes.
7
Plaats de patatjes minstens 1 uur in de koelkast en rol ze dan terug in cacaopoeder.
8
Serveer ze in een mooie schaal.