Recept zoekresultatenBruin biobrood met peer en gorgonzola
Delhaize logo
  • Bruin biobrood met peer en gorgonzola
    C

Bruin biobrood met peer en gorgonzola

Bruin biobrood met peer en gorgonzolaC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g gorgonzola
  • 2 Conferenceperen
  • 2 el Luikse siroop
  • 4 grote sneden bruin biobrood
  • 250 g gorgonzola
  • 2 Conferenceperen
  • 2 el Luikse siroop
  • 4 grote sneden bruin biobrood

Begin met koken

: 10 min. + 10 min. baktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil en snijd de peren in fijne partjes.
3
Besmeer een boterham met gorgonzola en schik hierop enkele dunne plakjes peer. Herhaal dit 3 keer en eindig met een boterham (bovenaan) zodat je een croque krijgt van 4 boterhammen.
4
Leg het torentje op een bakplaat en bak in de oven gedurende 10 min.
5
Serveer de warme boterhammen met een beetje Luikse siroop, een ideale combinatie.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil en snijd de peren in fijne partjes.
3
Besmeer een boterham met gorgonzola en schik hierop enkele dunne plakjes peer. Herhaal dit 3 keer en eindig met een boterham (bovenaan) zodat je een croque krijgt van 4 boterhammen.
4
Leg het torentje op een bakplaat en bak in de oven gedurende 10 min.
5
Serveer de warme boterhammen met een beetje Luikse siroop, een ideale combinatie.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 833; energie (kCal): 199; vetten (g): 9,8; verzadigde vetten (g): 6,9; koolhydraten (g): 17,2; suikers (g): 6,4; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 9; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 340,29
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 833; energie (kCal): 199; vetten (g): 9,8; verzadigde vetten (g): 6,9; koolhydraten (g): 17,2; suikers (g): 6,4; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 9; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 340,29
Vegetarisch
Brunch
Brunch
Snack

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Schimmelkaas | Gorgonzola | AOC | Blok
Delhaize Schimmelkaas | Gorgonzola | AOC | Blok
2 × 200 gr
3
45
Nashipeer
Delhaize Nashipeer
1 st
1
69
Luikse siroop
Meurens Luikse siroop
450 gr
2
65
Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
2 × 180 gr
Bio
    3
    49
    Totaal:
    €18,22

    Deze recepten kan je ook leuk vinden