Recept zoekresultatenBrochettes van saltimbocca
Delhaize logo
  • Brochettes van saltimbocca
    B

Brochettes van saltimbocca

Brochettes van saltimboccaB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 bussel verse salie
  • 400 g kalfsvlees « bruinen en opdienen »
  • olijfolie
  • 5 sneden prosciutto crudo Delhaize
  • 1 bussel verse salie
  • 400 g kalfsvlees « bruinen en opdienen »
  • olijfolie
  • 5 sneden prosciutto crudo Delhaize

Begin met koken

1
Snij de kalfslapjes in kleine rechthoeken (ong. 7 x 4 cm), kruid ze met peper en bedek ze met rechthoekige stukjes ham. Leg ½ salieblaadje dwars op elk stukje, rol op en steek op brochettestokjes.
2
Smeer de rolletjes in met olijfolie en laat ze snel roosteren op de barbecue.
3
Serveer meteen met een pastasalade met tomaten en mozzarella.
1
Snij de kalfslapjes in kleine rechthoeken (ong. 7 x 4 cm), kruid ze met peper en bedek ze met rechthoekige stukjes ham. Leg ½ salieblaadje dwars op elk stukje, rol op en steek op brochettestokjes.
2
Smeer de rolletjes in met olijfolie en laat ze snel roosteren op de barbecue.
3
Serveer meteen met een pastasalade met tomaten en mozzarella.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 669; energie (kCal): 159; vetten (g): 8,4; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 1,2; suikers (g): 0,1; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 19,8; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 232,14
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 669; energie (kCal): 159; vetten (g): 8,4; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 1,2; suikers (g): 0,1; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 19,8; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 232,14
Italiaans
Gluten vrij
Barbecue,Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Salie | Verpakt
Delhaize Salie | Verpakt
20 gr
1
79
Kalfsfricassee
Delhaize Kalfsfricassee
+/- 550 gr
+/-€
10
22
Prosciutto cotto alle erbe
Taste of Inspirations Prosciutto cotto alle erbe
100 gr
3+1 gratis
3
99

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio
Delhaize Olijfolie | Extra vierge | Bio
50 cl
2de tegen -50%
Bio
  • little-lione.external.82792960.svg
6
99
Totaal:
+/-€16,00

Deze recepten kan je ook leuk vinden